School Outfit Essentials voor Spring Trend 2022

Ecemtturann

Voordat we op school beginnen te studeren, kunnen we uren duren om na te denken over welke kleding u moet dragen om in het voorjaar van dit jaar naar school of universiteit te gaan. Sommigen van jullie kunnen ook lui zijn, omdat we al die tijd online River Plate Thuisshirt hebben gestudeerd tijdens de pandemie, en om aan de slag te gaan, hebben we over het algemeen vitale outfits nodig die ons veel meer extatisch maken om naar school te gaan.

Er is waarschijnlijk zoveel dat je in je kleine slaapzaalkast kunt passen. En met zo’n beperkte ruimte moet je een garderobe opzetten waar elk stuk belangrijk is. Je moet genoeg schone kleding hebben en minstens een week elegant. Anders zul je je wasserette meerdere keren per week doen, iets dat je niet de tijd of wil hebt om te doen.

Hier hebben we door enkele modebloggers gescrold en de inspiratie van School Outfit Essentials voor Spring Trend 2022 gekregen

Truien

Het begin van het voorjaarsschooljaar duidt op het begin van de lessen, maar het is ook niet verkeerd om een trui op te zetten. Probeer een loszittende trui of bijgesneden stijl in lichtgewicht stoffen om elegant te blijven op warmere dagen.

Vrouwen 3D gebreide naadloos katoenvolume 3/4 mouwen jumper

door uniqlo

Vrouwen wasbaar gestreepte mock nek trui

Door uniqlo

Oversized shirt

Wie heeft er iets anders nodig als je het meest beste oversized shirt hebt? Het beste om te blijven ontspannen in de bibliotheek of een casual-cool touch toe te Atletico Madrid Thuisshirt voegen aan wat je draagt, je hebt een T-shirt in je leven nodig om je comfortabel te houden. Of dit T -shirt is het beste om alleen te dragen of op andere tops te leggen. Combineer met jeans voor een elegante look meer.

Oversized shacket

Door H&M

Vrouwen 100% premium linnen shirt

Door uniqlo

Jeans

Nisaiinan

Voeg basis outfitstukken toe aan je outfit met jeans, omdat ze altijd een voorjaarsfavoriet zijn. Dit voegt een speciale informele stijl toe en geeft je een verbetering naarmate je van klas naar klas stapt.

Brede spijkerbroek

Door H&M

Bovenkleding

Sevvalakmn

Een oversized jas, SC Braga Thuisshirt vest of jas zal het hele jaar door geweldig zijn en kiest voor zowat alles.

V-hals vest

Door H&M

Dames trench jas

Door uniqlo

Dames uniqlo u hooded blouson jas

Door uniqlo

Sneakers

Verander de essentie van straatstijl in de essentie van de stijl van schoolvibe. De sneaker houdt je niet tegen om naar de volgende klas te rennen. Bovendien zul je er geweldig uitzien als je het draagt.

Fijne slip-on schoen

Door H&M

Rugzak

Waarom je schouders opofferen met te veel tassen als je een elegante rugzak kunt dragen? Gebruik in plaats daarvan een trendy lederen rugzak en je hebt de schattigste manier om alles te dragen wat je nodig hebt voor de klas.

Zie ook

Winkel en stijl, lentemode
Jurken Inspo om te dragen bij de uitnodiging van de lente bruiloft

Faux leer kleine rugzak

Voor altijd 21

Schoudertas

Asenatalar

Natuurlijk hoef je geen schoolbenodigdheden bij je te dragen waar je ook gaat. Krijg een tas die groot genoeg is voor alleen de benodigdheden tussen klassen en wanneer je uitgaat.

Faux croc lederen draagtas

Voor altijd 21

Loafers

cocobolinho

Deze oude schoolfavoriet kreeg een amandentoepupdate en kiest nog steeds voor alles. Loafers aantrekken en je zult je snel triomfantelijk in stijl voelen.

Horsebit -loafers

H&M (VS)

Rok

We hebben allemaal dagen dat we geen last kunnen hebben van een broek. Houd schattige rokken in je kast voor tijden van nood. Trek het gewoon omhoog, voeg wat dijhoge panty’s of sokken toe en je bent klaar om te gaan.

Korte twillrok

H&M (VS)

Geplooide plaid kleine rok

VOOR ALTIJD 21